Curcan cu fructe

Printeaza
Ingrediente:
  • 1 curcan Curcan cu fructe
  • unt
  • vin alb
  • condimente pentru friptură
  • roz­marin
  • pătrunjel
  • mere
  • gutui
  • dovleac
  • coarne
  • nectarine
  • usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Unge curcanul cu unt (şi pe interior) şi umple-l cu bucăţi de fructe. Condimentează-l şi apoi aşază-l în tavă împreună cu fructele. Toarnă şi un pahar de vin alb, apoi acoperă tava cu folie de aluminiu şi pune totul la cuptor pentru o oră.

Scoa te tava din cuptor, îndepărtează folia şi mai lasă-l cîteva mi­nute pentru a se rumeni.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.