Curcan cu fasole, porumb si rosii

Printeaza

Curcan cu fasole, porumb si rosii din: carne de curcan, ulei de masline rafinat, busuioc, sare, piper, usturoi, fasole vede, porumb, rosii, suc de lamaie si ceapa rosie.

Ingrediente:Curcan_cu_fasole_porumb_si_rosii

  • 500 g carne de curcan fără piele, fără oase, piept sau pulpă, cupă preferinţă
  • 25 ml ulei de măslne rafinat
  • jumătate de ceaşcă de busuioc proaspăt, tăiat mărunl
  • o linguriţă de sare
  • o linguriţă de piper
  • 1 usturoi întreg
  • 300 g fasole verde
  • 100 g porumb congelat sau de la cutie
  • 100 roşii proaspete sau conservate în suc de roşii
  • suc de lămâie
  • o ceapă roşie

 

Mod de preparare:

Carnea de curcan se pune într-o pungă cu uleiul de măsline, sare, piper, usturoi, busuioc tăiat fin. Punga se tine la rece pentru o zi. Apoi carnea se taie în felii potrivite pentru grătar, care se tin pe foc în jur de 10 minute pe o singură parte.

Ceapa se taie rondele şi se amestecă cu sarea rămasă, cu pi­perul. Se tine 1 minut pe grătar, într-un bol mare se combină ceapa ţinută pe grătar, roşiile proaspete sau de la cutie, păstăile de fasole şi porumbul. Se amestecă cu bu­suiocul proaspăt. La final, adăugaţi feliile do carne pe grătar şi stoarceţi jumătate de lămâie peste toată salata.

Curcan cu fasole, porumb si rosii

Curcan_cu_fasole_porumb_si_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.