Curcan aromat cu ghimbir şi garam masala

Printeaza

Amestecă 250ml de iaurt cu 500g carne de curcan, tăiată cubuleţe. Incinge într-o tigaie mare 1 lingură de ulei şi sotează 1 lingură de ghimbir ras şi 1 ceapă feliată, până se înmoaie. Adaugă 1 lingură de garam maşala şi 1 lingură cu vârf de pastă korma şi mai sotează 2 minute.

Adaugă 3 linguri de migdale măcinate, zeama de la 1 lămâie, amestecul de curcan şl 200ml de apă. Fierbe totul 15-20 de minute, până se pătrunde carnea. Presară frunze de coriandru şi serveşte cu orez.

Retete_1

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.