Cupe umplute cu crema de avocado

Printeaza

Cupe umplute cu crema de avocado din: foi de placinta, ulei, avocado, crema de branza, smantana, usturoi, ceapa, zeama de lamaie, masline, sare, piper, somon, lamaie, marar.

Ingrediente:Cupe_umplute_cu_crema_de_avocado

  • 6 foi proaspete de plăcintă
  • 50 ml ulei sau unt topit
  • 1 avocado bine copt
  • 50 g cremă de brânză proaspătă
  • 3 linguri smântână
  • 1-2 căţei de usturoi
  • 1 fir de ceapă verde
  • 1 lingură zeamă de lămâie
  • 1-2 linguri rondele de măsline
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • 100 g somon afumat
  • 1 lămâie
  • câteva fire de mărar verde

 

Mod de preparare:

Ungi pe rând foile de plăcintă cu strat fin de unt topit sau de ulei. Suprapui câte 3 foi şi tai pătrate care să îmbrace cât mai bine formele de brioşe. Le coci 10 minute la foc mediu, în cuptorul preîncălzit.

Poţi pregăti cupele cu 1-2 zile înainte de a le umple.

Tai avocado în jumătate, pe lungime şi îi scoţi miezul cu o lingură. Pasezi cu furculiţa 1/2 din fruct, iar restul îl tai cubuleţe.

Amesteci piureul de avocado cu zeama de la 1/2 lămâie, crema de brânză, smântână, usturoiul curăţat şi zdrobit, ceapa verde tăiată mărunt, sare şi condimente după gust. Incorporezi cubuleţele de avocado şi măslinele.

Umpli coşuleţele cu pastă şi decorezi cu fâşii de somon afumat şi felioare de lămâie.

Cupe umplute cu crema de avocado

Cupe_umplute_cu_crema_de_avocado

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.