Cupe Paradis

Printeaza

O reteta delicioasa de cupe paradis din: fructe de padure, zahar vanilinat, lapte, gris, zahar, galbenusuri si glazura de gelatine rosie.

Ingrediente:Cupe Paradis

  • 300 g fructe de pădure congelate
  • 2 plicuri zahăr vanilinat
  • 500 ml lapte
  • 60 g griş
  • 80 g zahăr
  • 3 gălbenuşuri
  • 1 plic glazură de gelatină roşie

 

Mod de preparare:

Se decongelează fructele. Se pasează şi se adaugă 30 g zahăr. Se prepară glazura, conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Laptele se dă în fiert cu zahăr vanilinat; se adaugă grisul, în ploaie. Se dă în clocot, ame­stecând şi se ia de pe foc. Se înglobează gălbenuşurile bătute în prealabil cu 50 g zahăr; se toarnă la loc în oală şi se bate la foc mo­ale până se îngroaşă.

Nu se lasă să fiarbă! Se lasă să se răcească şi se serveşte în cupe cu glazură roşie. Se ornează cu jeieuri.

Cupe Paradis

Cupe Paradis

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.