Cupe de cocos dulce

Printeaza

Cupe de cocos dulce din: orez, drojdie, lapte de cocos, zahăr jawaian, nucă de cocos, „vase” din frunze de banan.

Ingredinte:Cupe de cocos dulce

  • 300 g orez proaspăt măcinat
  • 5 g drojdie
  • 250 ml lapte de cocos
  • 175 g zahăr jawaian
  • 1/2 nucă de cocos, răzuită fin, pe lungime
  • 25 „vase” din frunze de banan

 

 

 

Mod de preparare:

Se amestecă făina de orez cu drojdia şi se lasă puţin deoparte. Se toarnă o treime din laptele de cocos şi se frământă până ce coca nu se mai lipeşte de mâini.

Zahărul şe fierbe în restul de lapte de cocos şi se toarnă peste amestecul de făină de orez cu lapte de cocos. Se uniformizează bine, folosindu-se o lingură de lemn. Se lasă o oră, să crească. Se iau frunzele de banan.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.