Cupe cu cremă de iaurt şi pişcoturi

Printeaza

O reteta de cupe cu crema de iaurt si piscoturi din: piscoturi, iaurt, smantana, zahar pudra, capsuni si zahar.

Ingrediente:Cupe cu cremă de iaurt şi pişcoturi

  • 10 pişcoturi
  • 400 g iaurt slab
  • 120 ml smântână dulce
  • 2 linguri zahăr pudră vanilat
  • 180 g căpşuni
  • 1 lingură zahăr

 

pentru decor:

  • căpşuni

Mod de preparare:

Spală căpşunile şi curăţă-le de codiţe; pune-le în blender împreună cu 1 lin­gură de zahăr şi mixează până când obţii o cremă.

Taie pişcoturile bucăţi. Freacă iaurtul cu zahărul pudră vanilat; bate smân­tână şi încorporează frişca obţinută în iaurt cu ajutorul unei spatule.

Inmoaie pişcoturile în crema de căp­şuni. Montează cupele, alternând straturi de pişcoturi şi de compoziţie de iaurt. Pune în frigider şi serveşte rece, decorate cu căpşuni.

Cupe cu cremă de iaurt şi pişcoturi

Cupe cu cremă de iaurt şi pişcoturi

Pofta bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.