Cupa de cocos cu kiwi

Printeaza

Cupa de cocos cu kiwi din: kiwi, miere, suc de limette, praf de budinca, lapte, zahar pudra, frisca, fulgi de cocos si lichior de cocos.

Cupa_de_cocos_cu_kiwi

 

Ingrediente:

  • 6 fructe de kiwi
  • 3-4 linguri miere
  • 2 linguriţe suc de limette
  • 1 plic praf de budincă cu gust de cocos
  • 500 ml lapte
  • 4 linguri zahăr pudră
  • 300 ml frişcă
  • 2linguri fulgi de cocos
  • 2 linguri lichior de cocos

 

Mod de preparare:

Se decojesc toate fructele de kiwi. Cinci dintre ele se zdrobesc şi se amestecă împreună cu mierea şi sucul de limette. Fructul de kiwi rămas se taie bucăţi şi se înglobează în amestecul de kiwi. Se dă la frigider.

Se dizolvă praful de budincă în 100 ml lapte; restul de lapte se pune la fiert pe foc moale. Se adaugă compoziţia de budincă şi se amestecă cca 2 min. până ce se îngroaşă. Se ia vasul de pe foc şi se lasă să se răcească complet, amestecând din cand în când. Se înglobează zahărul.

Se bate frişca şi se înglobează fulgii de cocos şi lichiorul. Se încorporează budinca, bătând cu telul. Se repartizează în cupe şi se aşază glazura de kiwi.

 

Cupa de cocos cu kiwi

Cupa_de_cocos_cu_kiwi

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.