Cum se prepara Pui Parmesan (video)

Printeaza

O reteta italiana clasica care imprumuta o tenta americana.

Cum se prepara Pui Parmesan Cum se prepara Pui Parmesan

Ingrediente:

  • 2 medium chicken breasts , halved
  • 3 large eggs
  • ¼ cups (60ml) cream
  • 100 g flour
  • 240 g bread crumbs
  • 360 g Parmesan cheese
  • 120 g mozzarella , fresh
  • 1 cups (250ml) marinara sauce
  • olive oil
  • salt , to taste
  • pepper , to taste

 

O reteta italiana clasica care imprumuta o tenta americana.

 

Cum se prepara Pui Parmesan

1 comentariu

  1. Pui cu dovleac. Foarte bun.

    Ingrediente:

    doua pulpe de pui
    un piept de pui
    500 g miez de dovleac
    2 linguri cu ulei
    50 gr unt
    optional: cativa catei de usturoi
    un praf pudra de ardei iute
    1/2 lingurita cu cardamon
    1/2 lingurita cu coriandru
    1/2 lingurita cu rozmarin
    1/2 lingurita cu nucsoara
    sare si piper

    Mod de preparare:

    Carnea se spala, foarte bine, in apa rece.

    Se sterge cu un servet uscat si curat, se unge cu ulei si se asaza intr-un vas termorezistent (sau orice vas potrivit pentru cuptor)

    Se adauga usturoiul feliat si se condimenteaza apoi uniform cu sare si piper dupa gust, pudra de ardei iute, rozmarin, coriandru si cardamon.

    Dovleacul se curata de coaja si se taie in cuburi potrivite.

    Se stropeste cu unt topi si se condimenteaza cu nucsoara, sare si piper dupa gust, dupa care se asaza in vas, alaturi de carnea de pui. acopera vasul cu o folie de aluminiu si se pune in cuptorul incins in prealabil.

    Dupa 15-20 de minte se inlatura folia si se continua coacerea pana ce carnea se rumeneste usor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.