Cum se prepara placinta cu carne si ceapa

Printeaza

Cum se prepara placinta cu carne si ceapa

Cum se prepara placinta cu carne si ceapa

Ingrediente:

  • 600 g sirloin steak, diced
  • 120 g seasoned flour
  • 2 onions, peeled and chopped
  • 1 tbsp fresh parsley, chopped
  • half tbsp tomato puree
  • 150 ml beef stock
  • 1 packet pre-rolled puff pastry
  • 1 egg, beaten
  • salt and pepper
  • 6 tbsp vegetable oil
  • 1 medium saucepan with lid
  • 1 ovenproof dish
  • 1 knife
  • 1 spoon
  • 1 pastry brush

Classic British Food

 

O alta faimoasa reteta englezeasca de placinta foarte usor de preparat.

 

 

Cum se prepara placinta cu carne si ceapa

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.