Cum se prepara Cocktail Joumbaba (video)

Printeaza

Cocktail-ul este o băutură amestecată, preparată din ingrediente alcoolice și non-alcoolice, care poate fi servită într-un pahar decorat și poate fi garnisit cu fructe, frunze sau alte elemente decorative. Iată o scurtă istorie a cocktail-urilor:

Originea cocktail-urilor nu este clară și există mai multe teorii cu privire la modul în care acestea au apărut. Unii susțin că termenul “cocktail” a fost utilizat pentru prima dată în Statele Unite ale Americii în jurul anului 1800 și se referă la un amestec de băuturi distilate, zahăr, apă și bitters.

Alții cred că cocktail-urile au apărut în Europa în secolul al XVIII-lea, când băuturile spirtoase erau adesea amestecate cu apă sau alte lichide pentru a le face mai plăcute.

O altă teorie sugerează că cocktail-urile au fost inventate în America Latină, unde băuturile distilate erau adesea amestecate cu fructe, zahăr și alte ingrediente locale.

Indiferent de originea sa, cocktail-ul a devenit o băutură populară în secolul al XIX-lea, odată cu dezvoltarea barurilor și a culturii băuturilor. Bartenderii au început să experimenteze cu diferite amestecuri și arome, creând astfel noi cocktail-uri și oferind clienților lor experiențe de gust unice.

Cum se prepara Cocktail Joumbaba

Ingrediente:Cum se prepara Cocktail Joumbaba

  • 50 ml tequila
  • 50 ml grapefruit juice
  • 100 ml tonic water
  • ice cubes
  • 1 shot measure
  • 1 highball glass
  • 1 bar spoon or cocktail stirrer

 

 

 

 

Cum se prepara Cocktail Joumbaba

Savurati!

 

 


poate iti place si:

Cocktail Manhattan

Cocktail Manhattan

 Cocktail Manhattan Calitate – alcoolic Bază alcoolică – rye whiskey Pahar – cupă mică de cocktail Categorie – Vermouth drinks Decoraţiune – o cireaşă roşie în lichid   Se serveşte înainte de mese   Ingrediente: 7/70 rye whiskey 3 /10 vermut roşu o picătură de angostura   Este una dintre primele băuturi combinate. Originea sa […]

Cocktail Manhattan Sweet

Cocktail Manhattan Dry

  Calitate – alcoolic Bază alcoolică – rye whiskey Pahar – cupă mică de cocktail Categorie – Vermouth drinks Decoraţiune – o cojiţă de iămâie în lichid   Se serveşte înainte de mese   Ingrediente: 7/10 rye whiskey 3/10 vermouth dry o picătură de Angostura Bitter   Versiune sec a mai cele­brului Manhattan, este ofe­rit […]

Cocktail Mary Pickford

Cocktail Mary Pickford

Cocktail Mary Pickford Calitate – alcoolic Bază alcoolică – rom alb Pahar – cupă dublă de cocktail Categorie – Rum drinks Decoraţiune – fără   Se serveşte după-amiază     Ingrediente: 1/2 rom alb 1/2 suc de ananas câteva picături de sirop de rodii câteva picături de Maraschino Luxardo   Drink american apărut în anii […]

 

 

Savurati!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.