Cum se prepara aperitivele in praz

Printeaza

Prazul de dimensiuni mai mari se taie în bucăţi de 4-5 cm.

Se scot cu atenţie tuburile cu diametrul mai mare şi fiecare se umple cu amestecuri pentru aperitive. Pentru uşurarea separării tuburilor de praz, acesta poate fi puţin opărit în prealabil.

Ca umplutură, uzual se folosesc amestecuri de peşte, de brânză, sau cârnăciori prăjiţi.

Cum se prepara aperitivele in praz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.