Cum sa faci cea mai buna friptura de porc pentru Craciun – 7 retete simple si gustoase

Printeaza

Cum sa faci cea mai buna friptura de porc pentru Craciun:

Friptura de porc cu sorici crocant

Friptura de porc in ulei de arahide

Friptura de porc in ulei de arahide din: muşchi de porc, praf de glutanat de sodiu, ulei de arahide, vegeta, sare, ou, vin, făină. Ingrediente: 150 g muşchi de porc 1/2 linguriţă praf de glutanat de sodiu 2 căni ulei de arahide 1/2 linguriţă vegeta 1/2 linguriţă sare 1 ou 1 linguriţă vin 3 linguriţe […]

Friptura_de_porc_cu_sos_de_rosii_si_morcov

Friptura de porc cu sos de rosii si morcov

Friptura de porc cu sos de bulion si rosii din: file de porc, unt, sare, piper, bulon, rosii, morcov. Ingrediente:  1,2 kg file de porc  150 g unt  sare  piper Ingrediente pentru sos:  2 linguri bulion  4 roşii bine coapte  un morcov   Mod de preparare: Carnea bine spălată si uscată apoi pe un prosop absorbant de […]

Friptura_de_porc_cu_ciuperci_si_ardei

Friptura de porc cu ciuperci si ardei

Friptura de porc cu ciuperci si ardei din: pulpa de porc, carnati afumati, morcov, cuperci, patrunjel verde, ceapa, usturoi, ardei gras rosu, ardei iute, suc de rosii, vin rosu, ulei. Ingrediente: 1 kg pulpa de porc 2 carnati afumati 1 morcov 300 g cuperci cateva fire de patrunjel verde 1 ceapa 2-3 catei de usturoi 1 ardei gras rosu 1 ardei iute 500 ml suc de rosii […]

Friptură de porc la tavă cu legume

Friptură de porc la tavă cu legume din: porc, grasime, morcov, telina, ceapa, piper, usturoi, sare, condimente. Ingrediente: 1 kg carne de porc 1 lingură de grăsime morcov telină 1 ceapă piper boabe 1/2 căpăţână de usturoi sare alte condimente, după preferinţă Mod de preparare: Carnea macră (din pulpă) se sărează puţin şi se pune […]

Friptură de porc înăbuşită

Carnea se taie în bucăţi potrivite sau în felii (nu se sărează), se pune într-o cratiţă cu puţină grăsime bine înfierbântată şi se lasă la foc potrivit până începe să prindă crustă. Se întoarce pe toate părţile. După ce s-a rumenit puţin, se adaugă 1/2 pahar cu apă caldă, se acoperă cu un capac şi […]

Friptura_de_porc_in_crusta_04

Reteta zilei: Friptura de porc in crusta

Friptura de porc in crusta din: porc, ciuperci uscate, usturoi, rozmarin, ulei de masline, sare, piper. Poate te intereseaza si Ceafă de porc in marinata picanta cu carnati picanti Ingrediente: 1 bucata pulpa de porc 10gr praf de ciuperci uscate 5 catei de usturoi, tocat 1 lingura de frunze de rozmarin proaspete 3-4 linguri de […]

Friptura_de_porc_cu_sos_gustos

Friptura de porc cu sos gustos

Friptura de porc cu sos gustos din: file de porc, unt, sare, piper, bulion, rosii, morcov. Ingrediente: 1,2 kg file de porc 150 g unt sare piper pentru sos: 2 linguri bulion 4 rosii bine coapte un morcov   Mod de preparare: Carnea bine spalata si uscata apoi  pe un prosop absorbant de bucătărie se […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.