Friptura de porc cu sos de coacaze din: seminte de fenicul, boabe de piper, usturoi, portocala, rozmarin, ulei de masline, spata de porc, muschi de porc, ceapa, vin alb, jeleu de coazase. Ingrediente: 2 linguriţe seminţe de fenicul 1 linguriţă boabe de piper negru 2 căţei de usturoi, tocat 1 portocală, coaja rasa de la […]
Cum sa faci cea mai buna friptura de porc pentru Craciun – 10 retete simple si gustoase
PrinteazaCum sa faci cea mai buna friptura de porc pentru Craciun:
Reteta zilei: Friptura de porc la tigaie cu sote de cartofi
Friptura de porc la tigaie cu sote de cartofi din: friptura de porc, sare, unt, patrunjel, cartofi rosii, ulei de rapita, usturoi. Ingrediente: 1 bucata friptura de porc sare 1 lingurita unt patrunjel proaspat tocat, dupa gust 500gr cartofi rosii, mici 1-2 lingurite ulei de rapita patrunjel tocat si usturoi, pentru servire Mod de […]
Friptura de porc cu ardei copti
Friptura de porc cu ardei copti din: cotlete de porc, ardei gras, sare, rozmarin, masline. Ingrediente: 2 cotlete de porc 4 ardei grasi sau capia sare piper rozmarin proaspat masline Mod de preparare: Speli carnea si apoi o tamponezi cu hartie absorbanta pentru a elimina surplusul de apa. Incingi grătarul. Speli ardeii, îi pui […]
Friptura de porc cu sos de portocale
Friptura de porc cu sos de portocale din: pulpa de porc dezosata, ceapa, suc de lamaie, suc de portocala, usturoi, ulei, turmeric, boia dulce, dafin, rozmarin, cimbru, boabe de piper, vin alb, sare, piper, smantana lichida, vin dulce. Ingrediente: 1,5 kg de pulpa de porc dezosata Ingrediente marinada: 1 ceapa tocata sucul de la 1/2 […]
Friptura de porc cu ceapa si usturoi
Friptura de porc cu ceapa si usturoi din: cotlet de porc, usturoi, ceapa, suc de rosii, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 2 bucati cotlet de porc 4 catei usturoi 3 cepe taiate in sferturi 1 cana suc de rosii patrunjel taiat marunt sare piper Mod de preparare: Speli carnea şi o tamponezi cu un şerveţel […]
Friptura de porc cu orez
Friptura de porc cu orez din: cotlet de porc, vin alb, miere, alune, orez, unt, piper, ardei capia, praz, ulei de floarea soarelui, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 800 g cotlet de porc 100 ml vin alb o lingura miere 100 g alune 300 g orez cu bobul lung 100 g unt piper 4-5 ardei capia […]
Friptură de porc cu ghimbir şi legume
Friptură de porc cu ghimbir şi legume din: taitei udon, sare, varza chinezeasca, ardei gras, morcovi, mazare mange tout, stiuleti de porumb, carne de porc, ghimbir, usturoi, ulei de susan, sos de soia, sos de peste. Ingrediente: 300 g taitei udon (taitei japonezi din grau) sare 400 g varza chinezeasca 1 ardei gras rosu 2 […]
Friptura de porc in sos alb
Friptura de porc in sos alb din: friptura de porc, spanac, oua, smantana, mozzarella, branza de capra, unt, nucsoara, sare, piper. Ingrediente: 400 g friptura de porc 150 g spanac 2 oua 300 g smantana 100 g mozzarella 150 g branza de capra 1 lingurita cu unt nucsoara sare piper Mod de preparare: Opareste […]
Friptura de porc glazurata
Friptura de porc glazurata din: piept de porc, vin rosu, miere, sare, piper boabe. Ingrediente: 1 piept de porc 100 ml vin rosu miere sare piper boabe Mod de preparare: Crestăm uşor pieptul şi îl presărăm cu sare. Punem în tavă şi ungem cu miere. Turnăm vinul în tavă şi coacem 100 de minute […]
Friptura de porc cu unt aromat
Friptura de porc cu unt aromat din: unt, mustar, piper, ceapa verde, muschi file de porc, mar, mrocov, telina, suc de lamaie, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: pentru untul aromat: 120 g unt moale 1 lingura mustar 1 lingurita piper macinat 1 lingura rondele de ceapa verde pentru friptura si garnitura: 700 g muschi […]
Pofta buna!