Cum sa faci cea mai buna friptura de porc pentru Craciun – 10 retete simple si gustoase

Printeaza

Cum sa faci cea mai buna friptura de porc pentru Craciun:

Friptura_de_porc_cu_sos_de_coacaze

Friptura de porc cu sos de coacaze

Friptura de porc cu sos de coacaze din: seminte de fenicul, boabe de piper, usturoi, portocala, rozmarin, ulei de masline, spata de porc, muschi de porc, ceapa, vin alb, jeleu de coazase. Ingrediente:  2 linguriţe seminţe de fenicul 1 linguriţă boabe de piper negru 2 căţei de usturoi, tocat 1 portocală, coaja rasa de la […]

Friptura_de_porc_la_tigaie_cu_sote_de_cartofi_11

Reteta zilei: Friptura de porc la tigaie cu sote de cartofi

Friptura de porc la tigaie cu sote de cartofi din: friptura de porc, sare, unt, patrunjel, cartofi rosii, ulei de rapita, usturoi. Ingrediente: 1 bucata friptura de porc sare 1 lingurita unt patrunjel proaspat tocat, dupa gust 500gr cartofi rosii, mici 1-2 lingurite ulei de rapita patrunjel tocat si usturoi, pentru servire   Mod de […]

Friptura_de_porc_cu_ardei_copti

Friptura de porc cu ardei copti

Friptura de porc cu ardei copti din: cotlete de porc, ardei gras, sare, rozmarin, masline. Ingrediente: 2 cotlete de porc 4 ardei grasi sau capia sare piper rozmarin proaspat masline   Mod de preparare: Speli carnea si apoi o tamponezi cu hartie absorbanta pentru a elimina surplusul de apa. Incingi grătarul. Speli ardeii, îi pui […]

Friptura_de_porc_cu_sos_de_portocale

Friptura de porc cu sos de portocale

Friptura de porc cu sos de portocale din: pulpa de porc dezosata, ceapa, suc de lamaie, suc de portocala, usturoi, ulei, turmeric, boia dulce, dafin, rozmarin, cimbru, boabe de piper, vin alb, sare, piper, smantana lichida, vin dulce. Ingrediente: 1,5 kg de pulpa de porc dezosata Ingrediente marinada: 1 ceapa tocata sucul de la 1/2 […]

Friptura_de_porc_cu_ceapa_si_usturoi

Friptura de porc cu ceapa si usturoi

Friptura de porc cu ceapa si usturoi din: cotlet de porc, usturoi, ceapa, suc de rosii, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 2 bucati cotlet de porc 4 catei usturoi 3 cepe taiate in sferturi 1 cana suc de rosii patrunjel taiat marunt sare piper   Mod de preparare: Speli carnea şi o tamponezi cu un şerveţel […]

Friptura_de_porc_cu_orez

Friptura de porc cu orez

Friptura de porc cu orez din: cotlet de porc, vin alb, miere, alune, orez, unt, piper, ardei capia, praz, ulei de floarea soarelui, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 800 g cotlet de porc 100 ml vin alb o lingura miere 100 g alune 300 g orez cu bobul lung 100 g unt piper 4-5 ardei capia […]

Friptura_de_porc_cu_ghimbir_si_legume

Friptură de porc cu ghimbir şi legume

Friptură de porc cu ghimbir şi legume din: taitei udon, sare, varza chinezeasca, ardei gras, morcovi, mazare mange tout, stiuleti de porumb, carne de porc, ghimbir, usturoi, ulei de susan, sos de soia, sos de peste. Ingrediente: 300 g taitei udon (taitei japonezi din grau) sare 400 g varza chinezeasca 1 ardei gras rosu 2 […]

Friptura_de_porc_in_sos_alb

Friptura de porc in sos alb

Friptura de porc in sos alb din: friptura de porc, spanac, oua, smantana, mozzarella, branza de capra, unt, nucsoara, sare, piper. Ingrediente: 400 g friptura de porc 150 g spanac 2 oua 300 g smantana 100 g mozzarella 150 g branza de capra 1 lingurita cu unt nucsoara sare piper   Mod de preparare: Opareste […]

Friptura_de_porc_glazurata

Friptura de porc glazurata

Friptura de porc glazurata din: piept de porc, vin rosu, miere, sare, piper boabe. Ingrediente: 1 piept de porc 100 ml vin rosu miere sare piper boabe   Mod de preparare: Crestăm uşor pieptul şi îl presărăm cu sare. Punem în tavă şi ungem cu miere. Turnăm vinul în tavă şi coacem 100 de minute […]

Friptura_de_porc_cu_unt_aromat

Friptura de porc cu unt aromat

Friptura de porc cu unt aromat din: unt, mustar, piper, ceapa verde, muschi file de porc, mar, mrocov, telina, suc de lamaie, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: pentru untul aromat: 120 g unt moale 1 lingura mustar 1 lingurita piper macinat 1 lingura rondele de ceapa verde pentru friptura si garnitura: 700 g muschi […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.