Cuiburi cu sos de mărar

Printeaza

O reteta de cuiburi cu sos de marar din: fidea, smantana, crema de branza, cascaval, unt, nucsoara, mazare, marar verde, sare si piper.

Ingrediente:

  • 200 g fidea
  • 150 ml smantana pentru gatit
  • 2 linguri crema de branza
  • 100 g cascaval ras
  • 1 lingura cu unt
  • 1 varf de lingurita de nucsoara
  • 1 ceasca de mazare
  • 1 legatura de marar verde tocat marunt
  • sare
  • piper negru si alb macinat

 

Mod de preparare:

Fierbe pastele in apa cu sare si separat, intr-un wok presara sosul. Mai intai, topeste untul impreuna cu branza. Amesteca incontinuu.

Pune smantana si un praf de nucsoara. Amesteca putin ca sa se omogenizeze, apoi ia de pe foc si pune cascavalul.

Adauga mararul, sarea, piperul si amesteca din nou foarte bine. Pune deasupra pastele scurse si mazare oparita. Amesteca usor. unge o forma de briose cu unt, adauga pastele in fiecare compartiment si da la cuptor, la foc potrivit cam 20-25 de minute.

Cuiburi cu sos de mărar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.