Cuiburi de randunele

Printeaza

Cuiburi de randunele

Ingrediente:Cuiburi de randunele

  • 4 albuşuri
  • 200 g zahăr
  • 200 g migdale sau nuci
  • unt pentru uns tava

 

 

Mod de preparare:

Se bat albuşurile pe marginea maşinii. Când sunt gata, se pune zahărul pisat şi se bat din nou împreună.

Se adaugă migdale curăţite de coajă şi tăiate felii subţiri, sau nuci tăiate în lung.

Se unge o tavă cu unt, se presară făină şi se pun mici moviliţe cu linguriţa.

Se coc o jumătate de oră, la foc mic. Se scot calde, cu un cuţit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.