Cuiburi de cartofi

Printeaza

Cuiburi de cartofi din: cartofi, ciuperci, morcovi, parmezan, piper alb, piper negru, unt, sare, ulei de masline, cimbru verde.

Ingrediente:Cuiburi_de_cartofi

  • 4 cartofi
  • 5-6 ciuperci
  • 2 linguri cu morcovi
  • 2 linguri cu parmezan
  • 1 lingurita cu piper alb macinat
  • 1/2 lingurita cu piper negru macinat
  • 1 lingura cu unt
  • sare
  • ulei de masline
  • cimbru verde

Mod de preparare:

Curata, spala si usuca bine cartofii cu prosopul. Da-i pe razatoarea mare, sareaza-i si lasa-i cinci minute. Stoarce-i, apoi amesteca-i cu piperul alb. Separat, trage ciupercutele la tigaie cu un praf de sare si unt. Scoate-le deoparte. In tava tapetata cu hartie de copt, pune cartofii in gramajoare.

Apoi asaza pe gramajoare ciupercute si morcovei.Toarna un pic de ulei de masline si da la cuptorul incins in prealabil, cu un pic de cimbru verde deasupra. Lasa vreo 20 de minute. Scoate, presara parmezan din belsug si piper negru macinat. Serveste-le cu cimbru verde si salata de rosii.

Cuiburi de cartofi

Cuiburi_de_cartofi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.