Cuiburi cu ceapa si parmezan

Printeaza

Cuiburi cu ceapa si parmezan din: faina, parmezan, unt, smantnaa, oua, praf de copt, ceapa verde, busuioc, seminte de chimen, sare de mare, sare, piper.

Ingrediente:Cuiburi_cu_ceapa_si_parmezan

  • 375 g faina
  • 200 g parmezan
  • 125 g unt
  • 60 ml smantana
  • 2 oua
  • 1 lingurita cu praf de copt
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 lingurita cu busuioc uscat
  • 1 lingurita cu seminte de chimen
  • 1 lingurita cu sare de mare
  • sare, piper

Mod de preparare:

Intr-un bol se mixeaza untul moale impreuna cu un ou, sare si piper, dupa gust. Se adauga semintele de chimen, busuiocul uscat, ceapa verde spalata si tocata marunt.

Se presara parmezanul ras si praful de copt, se adauga smantana si se mixeaza doua minute.

Se pune faina cernuta si se framanta totul pana se obtine un aluat potrivit de tare. Se infasoara in folie alimentara si se introduce la rece pentru 30 de minute.

Se intinde o foaie potrivit de groasa, se decupeaza rondele mai mari cu un pahar si in mijlocul fiecaruia se mai decupeaza un cerc mic.

Se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu oul ramas, se presara sarea de mare si se introduc in cuptorul incins. Se coc la foc potrivit 12-15 minute.

Cuiburi cu ceapa si parmezan

Cuiburi_cu_ceapa_si_parmezan

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.