Cuburi de porc prajite cu scoici albe si cartofi noi

Printeaza

Cuburi de porc prajite cu scoici albe si cartofi noi din: pulpa de porc, cartofi, concentrat de legume, scoici, muraturi, ulei de masline, vin, suc de lamaie, mirodenii, usturoi, rozmarin.

retete

Ingrediente:

  • 1.5 kg pulpa de porc
  • 1 kg cartofi noi mici
  • 1 l knorr concentrat de legume
  • 100 g muraturi
  • 500 g scoici
  • 100 ml ulei de masline
  • 100 ml vin alb
  • 15 g mirodenii marinate pentru porc
  • 125 ml suc de lamaie
  • 200 g catei de usturoi
  • 20 g rozmarin proaspat

 

Mod de preparare:

Taiati pulpa de porc in cuburi mici. Preparati marinata cu vin alb, ulei de masline, suc de lamaie, frunze de dafin si knorr marinate pentru porc, lasand totul la marinat 20 de minute.

Fierbeti cartofii in apa cu mirodenii. Punet-i de o parte si pastrati-i calzi.

Taiati cateii de usturoi in jumatate si rumeniti-i usor in uleiul in care veti praji carnea de porc.

Scurgeti carnea de sosul pentru marinare si prajiti-o in ulei de masline, adaugand o parte din sosul pentru marinare si scoicile cand carnea este prajita pe jumatate.

Adaugati si cartofii si lasati pe foc in continuare. Asezati in farfurii, presarati muraturile taiate mare si putin rosmarin. S

erviti cu sosul ramas in vas.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Cum se prepara mancare din carne de porc si scoici

Cum se prepara mancare din carne de porc si scoici (video)

O reteta video despre cum se prepara mancare din carne de porc si scoici, un preparat diferit, o mancare de iarna consistenta in care sunt combinate aromele de porc cu cele de peste.   Cum se prepara mancare din carne de porc si scoici Pofta buna!

 

 

Frigarui de porc in sos de soia

Reteta zilei: Frigarui de porc in sos de soia

Frigarui de porc in sos de soia din: carne de porc, sos de soia, usturoi, ceapa, lamai, sprite, piper, zahar brun, ketchup. Poate te intereseaza si: Frigărui de porc picante Frigarui din carne de porc, vita si pui Frigarui cu carne de berbecut si piept afumat de porc     Ingrediente: 2 kg carne de […]

 

 

Supă albă sau roşie de scoici

Supă albă sau roşie de scoici

Apele reci ale Atlanticului de nord găzduiesc o specie de scoici cu gust dulceag, care, timp de peste un secol, constituie ingredientul principal al unei supe tipic americane. Aceasta se prepară în două variante, una roşie, făcută cu tomate şi cealaltă albă, cu smântână. Cum este firesc, şi consumatorii se împart în suporteri ai variantei […]

 

Porc cu cidru si varză roşie

Porc cu cidru si varză roşie

O reteta de porc cu cidru si varza rosie din: ulei de masline, pulpa de porc, ceapa, mere, morcov, stafide, supa de pui, frunze de dafin, cimbru verde, scortisoara, cuisoare, prune uscate, pasta de rosii, piper si paste. Ingrediente: 1 lingură ulei de măsline 450 g pulpă de porc fără grăsime şi dezosată tăiată în […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Porc cu scoici?! Hmm, suna interesant. Merita incercat 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.