Cruson din vin alb cu portocale

Printeaza

Cruson din vin alb cu portocale din: vin, rom, suc de portocale, portocale.

Ingrediente:Cruson din vin alb cu portocale

  • 750 ml vin alb
  • 1 păhărel rom
  • 7 linguri suc de portocale
  • 6 felii portocale

 

Mod de preparare:

Pui pe foc vinul alb, romul şi sucul. Laşi până când ajunge la punctul de fierbere şi dai vasul deoparte. Serveşti caldă, cu feliuţe de portocale.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.