Cruşon cu vin spumant

Printeaza

Cruşon cu vin spumant din: vin spumant, portocale, coniac, zahar cubic, gheata.

Ingrediente:Cruşon cu vin spumant

  • 1 sticlă cu vin spumant sec sau demisec
  • 1 kg portocale
  • 60 ml coniac
  • 100 g zahăr cubic
  • 2-4 linguri cu gheaţă pisată

 

 

Mod de preparare:

Cu două-trei ore înainte de servire se curăţă portocalele de coajă şi se desfac în felii. Se pun feliile de portocală în vasul de cruşon, peste zahărul cubic şi se stropesc cu coniac.

Se lasă la rece, până la o jumătate de oră înainte de momentul servirii, se scoate, se adaugă vinul spumant şi gheaţa pisată. Se serveşte în cupe largi, cu picior, cu pai şi linguriţă.

Cruşon cu vin spumant

Cruşon cu vin spumant

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.