Crostini cu friptura de vita

Printeaza

Crostini cu friptura de vita din: file de vita, ulei de masline, mustar, crema de branza, chives, sos de hran, branza cu mucegai, rucola, bagheta.

Ingrediente:Crostini cu friptura de vita

  • 750g file de vită
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 linguriţă de muştar pudră
  • 300g cremă de brânză
  • 2 linguri de chives, tocate fin
  • 1 lingură cu vârf sos de hrean
  • 250g de brânză cu mucegai albastru
  • 70g de rucola
  • 1 baghetă, tăiată pe diagonală

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200°C. Unge carnea cu ulei şi pudră de muştar, apoi asezonează. încinge o tigaie nonaderentă la flacără medie. Rumeneşte carnea timp de 2 minute, apoi dă-o la cuptor 10 minute pentru o friptură rare şi 12-15 minute pentru medium rare (ajustează timpul dacă muşchiul este prea gros sau prea subţire).

Scoate-l din cuptor, acoperă-l cu folie de aluminiu şi lasă-l să se răcească.

Combină crema de brânză cu chives şi pasta de hrean, apoi asezonează după gust. Păstrează amestecul la frigider până în momentul servirii.

Chiar înainte de a servi, aşază friptura pe un tocător sau un platou, împreună cu crema de brânză, rucola şi brânza cu mucegai albastru. Prăjeşte pâinea şi serveşte-o cât timp este caldă. Aşază pe feliile de pâine rucola, felii de friptură, bucăţi de brânză cu mucegai şi puţină cremă de brânză.

 

 

Crostini cu friptura de vita

Crostini cu friptura de vita

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.