Crostini cu ansoa

Printeaza

Crostini cu ansoa din: felii de paine, rosii uscate, fileuri de ansoa, masline verzi, usturoi, ulei de masline si verdeata.

Crostini_cu_ansoa

 

Ingrediente:

  • 8 felii pâine
  • 10-12 roşii uscate
  • 16 fileuri de anşoa
  • 100 g măsline verzi fără sâmburi
  • 2 căţei usturoi
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • verdeaţă, după gust

 

Mod de preparare:

Feliile de pâine se stropesc cu ulei de măsline, se asează în tava de cuptor si se lasă maximum 10 minute la copt.

Se scot, se freacă apoi cu usturoiul tăiat pe din două si se pune un prim strat de măsline tăiate mărunt.

Se asează apoi roşiile uscate, care se lasă întregi sau se taie dacă sunt prea mari pentru felie.

Se pun fileurile de ansoa bine scurse şi se servesc imediat cu verdeaţă, după gust.

 

Crostini cu ansoa

Crostini_cu_ansoa

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.