Crochete din caş

Printeaza

Crochete din caş

Ingrediente:Crochete din cas

  • 200 g caş
  • 150 g unt
  • 200 g făină
  • 2 gălbenuşuri
  • sare
  • 100 g caşcaval
  • 1 albuş

 

Mod de preparare:

Din ingrediente, mai puţin caşcava­lul, frămânţi bine un aluat. După 20 de minute de frământat vârtos, întinzi o foaie, o împătureşti în trei, apoi o dai la rece, la frigider, pentru 10 minute. După ce faci de trei ori această operaţie, ungi foaia cu albuş de ou, apoi presari caşcavalul dat pe râzătoare.

Din această foaie tai beţişoare lungi de 10 cm, le pui pe o tavă bine unsă, apoi le dai la cuptor, la foc potrivit. Gustul crochetelor va fi complet şi deosebit dacă, atunci când le serveşti, le pui lângă o salată de sezon.

Crochete din caş

Crochete din cas

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.