Crochete delicioase de peste

Printeaza

Crochete delicioase de peste din: peste, cartofi, paine, faina, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Crochete delicioase de peste

  • 1 kg de peşte
  • 7 cartofi
  • miezul de la o pâine
  • făină
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Peştele se curăţă de solzi, de aripioare şi in­testine, se dezosează. (De obicei, se folosesc peşti fără oase – şalău,, macrou – sau fileuri de peşte cu oase fine – crap, ştiucă, caras.) Se fierbe peştele în apă cu sare, se scurge şi se dă prin ma­şina de tocat.

Cartofii se curăţa, se fierb, se scurg şi se dau prin maşina de tocat. Se amestecă cu peştele, miezul de pâine înmuiat şi stors, se adaugă sare şi piper şi se frământă foarte bine. Din această pastă se fac crochete, care se dau prin făină şi se prăjesc în ulei încins.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.