Crochete de vinete cu branză

Printeaza

Crochete de vinete cu branză

Ingrediente:Crochete de vinete cu brânza

  • 8 vinete
  • 50 g cascaval
  • 100 g psmet
  • 1 ou
  • 1 albus
  • 2 linguri faina
  • 150 g telemea
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 ardei iute mic
  • 1 lingura branza topita
  • 1 lingurita cimbru
  • ulei

 

 

Mod de preparare:

Cureti vinetele, le tai felii pe lungime, le presari cu sare si le lasi o ora sa se scurga. Bati oul cu albusul si uleiul, iar pesmetul il amesteci cu cascavalul ras.

Freci branza topita cu telemeaua rasa, ardeiul tocat si cimbru. Prajesti feliile de vinete in ulei, le lasi sa se scurga foarte, foarte bine pe servetele absorbante, apoi pui pe fiecare cate o lingura din compozitia de branza cu ardei, rulezi si prinzi cu scobitori.

Treci fiecare crocheta prin faina, ou si amestecul de pesmet si cascaval. Le asezi intr-o tava in care ai pus putina apa si le dai la cuptor pentru 20 de minute.

Crochete de vinete cu brânză

Crochete de vinete cu brânza

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.