Crochete de ton cu garnitură de ceapă şi morcov

Printeaza

Crochete de ton cu garnitură de ceapă şi morcov din: ton, ceapa verde, marar, patrunjel uscat, cartofi, gris, susan, ulei, pesmet, sare, piper, morcovi, condimete de legume.

Ingrediente:Retete_5

pentru crochete:

  • 2 conserve de ton
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 lingura marar
  • 1 lingura patrunjel uscat
  • 2 cartofi
  • 3 linguri gris
  • 2-3 gris
  • 2-3 linguri sucan
  • 150 ml ulei
  • 2 linguri de pesmet
  • sare
  • piper

pentru garnitura:

  • 1/2 kg ceapa mica
  • 3 morovi
  • 3 linguri de ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura zahar
  • condimente de legume

 

Mod de preparare:

Cureti cartofii, ii speli, ii tai cubulete si ii fierbi. Separat fierbi grisul in apa usor sarata. Scurgi tonul de ulei si toci marunt ceapa verde.

Intr-un caston maruntesti cu furculita tonul si cartofii fierti si ii amesteci cu ceapa, mararul, patrunjelul, piperul si grisul fiert.

Cureţi cartofii, îi speli, îi tai cubuleţe şi îi fierbi. Separat fierbi grisul în apă uşor sărată. Scurgi tonul de ulei şi tofii fierţi şi îi amesteci cu ceapa, mărarul, pătrunjelul, piperul şi grisul fiert.

Din pasta obţinută modelezi cu mâna unsă crochete, pe care le treci prin pesmet amestecat cu susan şi le prăjeşti în ulei încins.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.