Crochete de pui cu garnitură de pilaf

Printeaza

Crochete de pui cu garnitură de pilaf

Ingrediente:Crochete de pui cu garnitură de pilaf

  • 400 g pui fiert sau fript
  • 6 ouă
  • 1 linguriţă pudră de cury sau boia de ardei
  • 100 g unt
  • 300 g orez
  • 3 /4 l supă de pasăre
  • sare
  • 4 linguri sos alb gros
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se fierb 4 ouă 10 minute şi se taie mărunt, de asemenea şi carnea de pui. Se amestecă cu sosul alb cu puţină boia iute şi sare.

Din orez se face un pilaf cu 100 g unt, supă şi puţină boia de ardei.

Se formează crochete din car­nea de pui cu făină, ou bătut şi pesmet şi se prăjesc în ulei fierbinte.

Pi­laful se pune într-o formă şi se răstoarnă în mijlocul unui platou şi crochetele în jurul pilafului.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.