Crochete de ouă şi file de anşoa cu garnitură de cartofi pai

Printeaza

Crochete de ouă şi file de anşoa cu garnitură de cartofi pai

Ingrediente:Crochete de ouă şi file de anşoa cu garnitură de cartofi pai

  • 9 ouă
  • 6fileuri anşoa
  • 60 g uni
  • 2 linguri făină
  • 1/2 pahar lapte
  • sare
  • 400 g ulei pentru prăjit
  • 200 g pesmet de casă
  • 500 g cartofi
  • 1 /2 legătură pă­trunjel

 

Mod de preparare:

Se fierb 7 ouă 10 minute, se taie mărunt, se amestecă cu un sos alb făcut din făină, unt şi lapte. Fileurile de anşoa se taie mărunt şi se amestecă cu ouăle şi cu sosul.

Cind compoziţia s-a răcit, se fac crochetele, se dau prin făină, ou bătut şi pesmet şi se prăjesc în ulei fierbinte.

Se servesc cu gar­nitură de cartofi pai şi pătrunjel tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.