Crochete de cascaval

Printeaza

Crochete de cascaval 

Ingrediente:Crochete de cascaval

  • 250 g caşcaval
  • 1/2 lingură unt
  • 1 lingură făinâ
  • 1 ceaşcă zeamă de carne sau de lapte

Ingrediente pentru prăjit: 1 lingură făină, 1 ou, 1 lingură pesmet, 2 linguri untură.

 

 

Mod de preparare:

Se taie caşcavalul în cuburi mici. Se face un sos alb ceva mai gros, din unt şi făină şi se stinge cu zeamă de carne. Cantitatea de sos trebuie potrivită atât, cât să lege brânza, nu mai mult, deoarece altfel crochetele devin cleioase, fără frăgezime.

Se lasă să se răcească. Se amestecă sosul cu caşcavalul. Se fac crochete, se dau prin făină, ou şi pesmet şi se rumenesc în untură.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.