Crochete de cartofi si caşcaval
PrinteazaO reteta de crochete de cartofi si cascaval din ton in ulei, cartofi, patrunjel, usturoi, piper, ou, baghete scurte de cascaval si pesmet.
- 300 g cartofi
- 300 g peşte (ton în ulei)
- pătrunjel tocat
- 1 căţel de usturoi zdrobit
- piper
- 1 ou
- 12 baghete scurte de caşcaval
- pesmet
Mod de preparare:
Fierbi cartofii cu coajă cu tot. îi zdrobeşti şi îi pui într-un castron. Adaugi tonul în ulei, pătrunjelul tocat, 1 căţel de usturoi zdrobit, piperul, oul.
Amesteci bine, până se omogenizează. Tai cele 12 baghete scurte de caşcaval şi le îmbraci pe rând în pasta de cartofi, formând crochete. Le treci prin făină, ouă bătute şi pesmet. La final le prăjeşti în ulei.
Poftă bună!