Crochete de cartofi si caşcaval

Printeaza

O reteta de crochete de cartofi si cascaval din ton in ulei, cartofi, patrunjel, usturoi, piper, ou, baghete scurte de cascaval si pesmet.

Ingrediente:Crochete de cartofi si caşcaval

  • 300 g cartofi
  • 300 g peşte (ton în ulei)
  • pătrun­jel tocat
  • 1 căţel de usturoi zdrobit
  • piper
  • 1 ou
  • 12 baghete scurte de caşcaval
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Fierbi car­tofii cu coajă cu tot. îi zdrobeşti şi îi pui într-un castron. Adaugi tonul în ulei, pătrunjelul tocat, 1 căţel de usturoi zdrobit, piperul, oul.

Amesteci bine, până se omogenizează. Tai cele 12 baghete scurte de caşcaval şi le îmbraci pe rând în pasta de cartofi, formând crochete. Le treci prin făină, ouă bătute şi pesmet. La final le prăjeşti în ulei.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.