Crochete de cartofi in pesmet

Printeaza

Crochete de cartofi in pesmet din: cartofi, cascaval, oua, faina, pesmet, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Crochete_de_cartofi_in_pesmet

  • 6 cartofi
  • 200 g caşcaval
  • 5 ouă
  • 5 linguri făină
  • 6 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Fierbi cartofii în coajă cu un praf de sare, iar după ce s-au răcorit îi cureţi şi-i zdrobeşti.

Adaugi caşcavalul ras, făina şi sare si piper după gust.

Formezi cu mâna umedă crochete, pe care le treci prin ouăle bătute, prin pesmet şi le rumeneşti în ulei.

Scoţi crochetele pe şervete de hârtie pentru a se absorbi excesul de ulei.

Crochete de cartofi in pesmet

Crochete_de_cartofi_in_pesmet

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Crochete cu branza Camembert

Crochete de cartofi cu branza

Crochete de cartofi cu branza din: cartofi, unt, oua, ceapa verde, cimbru, branza de burduf, faina, pesmet si ulei de floarea soarelui. Ingrediente: 650 g cartofi, fierti 25 g unt 2 oua, batute 6 cepe verzi, tocate Cateva ramurele de cimbru, tocate 200 g branza de burduf 2 linguri faina 75 g pesmet 200 ml ulei […]

 

Crochete cu fenicul şi brânză de capră

Crochete de cartofi cu crema de branza

Crochete de cartofi cu crema de branza din: cartofi, oua, cascaval, crema de branza, unt, pesmet, sare. Ingrediente: 1 kg cartofi 2 oua 200 g cascaval 100 g crema de branza 25 g unt pesmet sare   Mod de preparare: Curăţă cartofii de coajă şi fierbe-i în apă cu sare 30 de minute. Rade caşcavalul […]

 

retete

Crochete de cartofi cu carne de vita si smantana

Crochete de cartofi cu carne de vita si smantana din: cartofi, ceapă, carne vită, frunză de dafin, ulei, sare, piper, smântână, făină, pesmet. Ingrediente: 3 cartofi 1 ceapă 200 g carne vită 1 frunză dafin ulei sare piper 1 linguriţă smântână făină pesmet Mod de preparare: Se pun trei cartofi mari, necurăţaţi, în apă rece, daţi […]

 

Crochete de cartofi umplute cu caşcaval

Crochete de cartofi umplu cu caşcaval din: cartofi, oua, parmezan, cascaval, sare, piper, ulei si pesmet. Ingrediente: 1 kg cartofi fainosi 2 oua 100 g parmezan ras/cascaval ras 100-125 g cascaval 3 oua sare piper ulei pesmet   Mod de preparare: Spălăm cartofii sub un jet de apă rece şi îi punem la fiert întregi […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.