Carnati in sos de rosii

Printeaza

Carnati in sos de rosii din: carnati polonezi, rosii, supa de vita, faina, ceapa, unt, sare, piper, zahar.

Ingrediente:Carnati in sos de rosii

  • 200 g cârnaţi polonezi (kielbasa)
  • două roşii
  • 200 ml supă de vită
  • 50 g făină
  • o ceapă
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • un vârf de linguriţă de zahăr

 

Mod de preparare:

Ceapa se curăţă de foi, se toacă foarte mărunt sau se dă pe râză­toare. Se încinge untul într-o tigaie şi se căleşte ceapa până când devine aurie. Se adaugă făina şi se lasă să se rume­nească. Se toarnă supa de vită, puţin câte puţin şi se lasă să fiarbă.

Roşiile se opăresc, se curăţă de coajă, se pasează, apoi se adaugă în tigaie peste ceapă. Se presară sare, piper şi zahăr, după gust. Cârnaţii se descojesc de pieliţă, se taie în cubuleţe şi se adaugă în tigaie.

Se mai lasă câteva minute, ca să se întrepătrundă aromele. Se servesc cu garnitură de cartofi sau orez.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.