Carnati din mistret

Printeaza

Carnati din mistret din: carne de mistret, usturoi, piper, sare.

Ingrediente: Carnati din mistret

  • un kg carne de mistreţ
  • o căpăţână de usturoi
  • trei grame de piper măcinat
  • sare
  • doi metri de maţe

 

Mod de preparare:

Carnea se taie în bucăţele şi se trece prin maşina de tocat. Se adaugă sare, piper şi usturoi pisat. Se frământă bine.

Maţele se spală cu apă şi oţet, apoi se clătesc bine cu apă rece şi se umplu cu carnea tocată. Cârnaţii se ţin la rece câteva ore, iar apoi se prăjesc. Se pot servi cu muştar.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.