Creveti scampi

Printeaza

Creveti scampi din: creveti, unt, usturoi, ceapa verde, vin, zeama de lamaie, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Creveti_scampi

  • 700-750 g creveti mari decorticati (16-24 creveti)
  • 1/3 cana unt
  • 4 linguri usturoi tocat
  • 6 fire ceapa verde, tocata marunt
  • 1/4 cana vin alb sec
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 2 linguri patunjel tocat
  • sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Incingeti untul într-o tigaie mai mare, la foc mediu.

Prăjiţi 1-2 min usturoiul şi ceapa, până se înmoaie, fără să se coloreze. Adăugaţi creveţii, vinul şi zeama de lămâie.

Lăsaţi să fiarbă până ce creveţii devin roz, cca 1-2 min pe fiecare parte.

Puneţi pătrunjelul, săraţi şi piperaţi, serviţi imediat, cu felii de lămâie.

Creveti scampi

Creveti_scampi

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • scampi retete

1 comentariu

  1. Vreau si eu niste creveti din astia

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.