Creveti picanti la gratar cu ghimbir si usturoi
PrinteazaCreveti picanti la gratar cu ghimbir si usturoi din: usturoi, ghimbir, sos de peste, zeama de lamaie, zahar brun, ceapa, ardei iute, coriandru, menta.
- 2 căței de usturoi, tocat
- 2,5 cm ghimbir, răzuit
- 4 linguri sos de pește
- 3 linguri zeamă de lămâie
- 2 lingurițe zahăr brun
- 1 ceapa mare, tocată
- 1 ardei iute verde, tăiat felii
- 1 lingură coriandru și mentă tocată
Mod de preparare:
Combină ingredientele pentru marinată şi foloseşte 3 linguri din aceasta pentru a marina creveţii 15 minute la frigider. Încinge grătarul cu cărbuni sau pe cel din fontă şi frige creveţii 2 minute pe fiecare parte, până când carnea lor devine opacă şi se pătrund.
Serveşte restul de marinată ca sos pentru înmuiat.
Creveti picanti la gratar cu ghimbir si usturoi
Pofta buna!
Vreau si eu din crevetii astia, arata prea bine