Creveti in sos tomat

Printeaza

O reteta delicioasa de creveti in sos tomat din: creveti, feta, ulei de masline, tomate, ceapa, patrunjel, maghiran, sare si piper.

Ingrediente:Creveti in sos tomat

  • 1 kg creveţi
  • 300 g feta
  • 2 ceşti ulei de măsline
  • 1 cutie mare tomate decojite
  • 1 ceapă tocată fin
  • 1 legătură pătrunjel tăiat mărunt
  • măghiran
  • sare şi piper, după gust

 

Mod de preparare:

Creveţii se fierb bine în apă puţină, se curăţă şi se spală în mai multe ape. Ceapa, roşiile şi zeama în care au fiert creveţii se călesc în ulei bine încins. Se pun creveţii într-un vas în cuptor şi se toarnă sosul deasupra. Se adaugă pătrunjelul şi brânza tăiată cubuleţe. Se lasă în cuptor o jumătate de oră.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.