Creveti cu legume si verdeata

Printeaza

Creveti cu legume si verdeata din: creveti, morcovi, ceapa, ardei gras, rosii, orez, usturoi, migdale, sare, piper.

Ingrediente:Creveti_cu_legume_si_verdeata

  • 500 g creveti
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 3 ardei grasi
  • 4 rosii
  • 2 cani de orez
  • o capatana de usturoi
  • 100 g migdale
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală creveţii şi se pun la tigaie cu puţin ulei (unt) şi usturoi feliat, pentru 15 minute.

Orezul se pune la fiert, în apă cu puţină sare. Când s-a fiert, se scoate în strecurătoare, se clateşte în apă rece şi se lasă la scurs.

Morcovii se dau pe râzătoa­re, ceapa se toacă mărunt, ardeii şi roşiile se taie cubuleţe.

Toate legumele se dau la sotatîn ulei, se piperează, se amestecă şi câ­teva feliuţe de usturoi, se adaugă migdalele taiate feliuţe şi se să­rează.

Se serveşte pe platou ore­zul, creveţii şi garnitura de legume, ornate cu verdeaţa preferată.

Creveti cu legume si verdeata

Creveti_cu_legume_si_verdeata

Pofta buna!


poate iti place si:

Creveti cu paste si legume la tigaie

Creveti cu paste si legume la tigaie din: creveti, telina, ardei, morcovi, porumb, paste, unt, sos de soia. Ingrediente: 300 g creveţi decorticaţi congelaţi 2 tije de ţelină 1 ardei capia 2 morcovi 1/2 conservă de porumb dulce, ştiuleţi 200 g paste scoici 3-4 linguri cu sos de soia 1 lingură cu unt sare piper […]

 

Pachetele cu creveti si legume

Pachetele cu creveti si legume

Pachetele cu creveti si legume din: castravete, morcov, ardei, otet de vin, lamai, zahar brun, foi de orez, taitei pentru pachetele, menta, creveti, avocado, patrunjel, ceapa verde. Ingrediente: 100 g castravete 1 morcov 1 ardei gras galben 2 linguri oţet de vin alb 2 lamai 1 praf de zahăr brun 1 pachet de 160 g […]

 

Taitei cu legume si ardei iuti

Taitei cu legume, alune si creveti

Taitei cu legume, alune si creveti din: tăieţei cu ou, ulei de susan, ulei de floarea soarelui, dovlecei, morcovi, ardei, ceapă verde, pastă de curry, lapte de cocos, concentrat de legume fierbinte, creveţi prefierţi, busuioc, lămâie, alune rumenite nesărate. Ingrediente: 275 g tăieţei cu ou 1 lingură ulei de susan 1 lingură ulei de floarea soarelui 300 g dovlecei 2 morcovi mari, tăiaţi felii 2 […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.