Creveti cu ficat de gasca

Printeaza

Creveti cu ficat de gasca

Ingrediente:Creveti cu ficat de gasca

  • 1 ficat de gâscă
  • fasole
  • puţină zeamă de peşte
  • ulei de măsline
  • usturoi
  • dovlecel
  • creveţi
  • unt
  • 1roşie

 

Mod de preparare:

Punem ulei de măsline în tigaie, apoi adăugăm ficatul la prăjit. Punem creveţi şi un fir de rozmarin, sare şi piper ficatul se rumeneşte, iar creveţii se înroşesc.

Punem ciupercile două bucăţi şi două linguri de fasole fierte boboloane albe.

După ce s-au călit, le stropim cu vin şi trei linguri de zeamă de peşte.

Când este fiert, punem roşia şi doi căţei de usturoi. Se aranjează pe un platou lunguieţ.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.