Creveti cu curry

Printeaza

Creveti cu curry din: creveti, smantana, usturoi, ghimbir, ardei gras, sos piri-piri, sare, piper, curry, unt.

Ingrediente:Creveti cu curry

  • 300 g creveţi decorticaţi
  • 150 ml smântână
  • 4-5 căţei de usturoi
  • 1 lingură ghimbir ras
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 lingură sos piri-piri
  • sare
  • piper
  • 1 lingură amestec curry
  • 50 g unt
  • 1 linguriţă ulei

 

Mod de preparare:

Intr-un blender se pun căţeii de usturoi, ghimbirul, ardeiul gras, amestecul de curry, sosul piri-piri, uleiul şi se pasează până se formează o pastă.

Se topeşte untul într-o tigaie încinsă şi se aşază creveţii. Se lasă câteva min., până se pătrund, apoi se adaugă pasta de curry şi se mai lasă 5 minute la foc mic.

Se adaugă apoi în tigaie şi smântână, se asezonează cu sare şi piper după gust şi se mai lasă pe foc timp de cca 5 min.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.