Creveti cu castraveti murati

Printeaza

Creveti cu castraveti murati

Fierbe 1/4 cană de oţet de orez, 1/4 cană de nectar de agave şi 1/4 linguriţă de fulgi de ardei roşu. Adaugă 230 g de creveţi decorticaţi şi fierbe-i înăbuşit până se pătrund, apro­ximativ 3 minute.

Pune 1 cană de ceapă roşie feliată şi 230 g de cas­traveţi, tăiaţi pe jumă­tate şi feliaţi. Serveşte mâncarea rece alături de 1/4 cană de crenguţe de coriandru.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.