Creveti cu caju

Printeaza

Creveti cu caju din: boia, cimbru, oregano, pudra de usturoi, sare, piper, nuci de caju, creveti, ulei.

Ingrediente:Creveti_cu_caju

  • 1 1/4 lingurita boia
  • 3/4 lingurita cimbru uscat
  • 3/4 lingurita oregano uscat
  • 1/4 lingurita pudra de usturoi
  • 1/4 lingurita de sare
  • 1/4 lingurita piper negru macinat
  • 1 lingurita nuci de caju fin macinate
  • 700 g creveti mari decorticati si curatati de intestin
  • 1 lingura ulei

 

Mod de preparare:

Se amestecă mirodeniile cu pudra de caju şi se aşază într-o pungă de plastic. Se adaugă creveţii pregătiţi şi se agită punga, astfel încât creveţii să se îmbrace într-un strat de mirodenii.

Se încinge uleiul într-o cratiţă mare, la foc mijlociu. Se adaugă creveţii şi se amestecă până ce devin roz la suprafaţă şi înăuntru nu mai sunt translucizi (cca 4 min.)

Se servesc cu salată verde şi lămâie.

Creveti cu caju

Creveti_cu_caju

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Merita incercati crevetii astia!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.