Crevete cu usturoi

Printeaza

Crevete cu usturoi

Crevete cu usturoi

Ingrediente:

  • 600 g crevete decorticate
  • 6 căţei de usturoi
  • un ardei iute (mic)
  • 100 ml ulei de măsline
  • pătrunjel verde
  • sare

Mod de preparare:

Intr-un mojar, zdrobeşte usturoiul şi ardeiul iute, apoi amesteca-l cu uleiul de măsline. Pune această compoziţie într o tigaie adîncă, iar cînd s-a înfierbîntat, adaugă
crevetele şi puţină sare, amestecînd cu o lingură de lemn.

Mai lasă puţin pe foc (avînd grijă să nu se frigă prea tare crevetele), apoi presară pătrunjel tocat şi dă deoparte tigaia.

Crevete cu usturoi

Crevete cu usturoi2.jpgCrevete cu usturoi3.jpgCrevete cu usturoi4.jpgCrevete cu usturoi1.jpgCrevete cu usturoi.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.