Crevete cu sos Aurora

Printeaza

Crevete cu sos Aurora din: maioneza, ketchup, smantana, coniac, crevete, salata verde, marar, sos italienesc, sare, piper alb si crutoane.

Ingrediente:Crevete cu sos Aurora

Pentru sos:

  • maioneză
  • 2 linguri cu ketchup
  • 2 linguri cu smântână
  • 1 linguriţă cu coniac bun

Pentru umplutură:

  • 500 g crevete
  • 1 salată verde
  • 2-3 rămurele de mărar
  • sos italienesc
  • sare
  • piper alb
  • crutoane

 

Mod de preparare:

Intr-un castron combinaţi maioneza cu ketchup-ul, smântână şi o linguriţă cu sos italienesc.

Puneţi în amestec apoi crevetele. Pe platouri potrivit de mari, aşezaţi, pentru fiecare oaspete, 2-3 frunze de salată.

Apoi, pentru fiecare puneţi câteva linguri de crevete în sos. Daţi la rece, în frigider, 2 ore şi serviţi acest aperitiv gustos.

Crevete cu sos Aurora

Crevete cu sos Aurora

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.