Crenvursti cu mustar in aluat

Printeaza

Crenvursti cu mustar in aluat din: aluat foitaj, crenvursti, oua, mustar, lapte.

Ingrediente:Crenvursti cu mustar in aluat

  • un pachet aluat foitaj
  • 10 crenvurşti
  • 2 linguri muştar
  • un gălbenuş
  • 2 linguri lapte

 

Mod de preparare:

Aluatul se întinde uşor cu sucitorul şi se împarte în două.

O parte va fi baza şi se unge cu muştarul.

Cealaltă parte a aluatului se taie fâşii înguste cu care se înfăşoară fiecare crenvurst.

Se aşază crenvurştii astfel îmbrăcaţi peste baza unsă cu muştar, se ung cu gălbenuş amestecat cu lapte şi se coc 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.