Crenvursti in aluat

Printeaza

Crenvursti in aluat din: crenvursti, ou, ulei, praf de copt, apa minerala, sare, faina.

Ingrediente:Crenvursti_in_aluat

  • 6 crenvursti
  • 1 ou

pentru aluat:

  • 15 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • 15 linguri apa minerala
  • sare
  • faina cat cuprinde

 

Mod de preparare:

Intr-un bol pui uleiul, lingurile de apă minerală, praful de copt, sarea şi făina. Frămânţi aluatul până se omogenizează şi devine nelipicios. Laşi la frigider aproximativ o oră. Intinzi o foaie dreptunghiulară şi-o tai în mai multe fâşii.

Infăşori crenvurştii în aluat, îi aşezi într-o tavă tapetată şi îi ungi cu ou bătut. Dai tava la cuptorul preîncălzit 25-30 de minute.

Crenvursti in aluat

Crenvursti_in_aluat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.