Cremă cu whisky

Printeaza

O reteta delicioasa de crema cu whisky din: frisca, lapte, whisky, nes, ciocolata neagra, ciocolata alba, esenta de vanilie, esenta de migdale si nucsoara.

Ingrediente:Cremă cu whisky

  • 1 cană frişcă obţinută din smântână foarte proaspătă cu 30 – 40% grăsime
  • 500ml lap­te fierbinte
  • 2 căni whisky
  • 1 linguriţă nes
  • 50g ciocolată neagră topită
  • 150g ciocolată albă topită
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie
  • 1 linguriţă esenţă de migdale
  • 1 linguriţă pulbere de nucşoară

 

Mod de preparare:

Amestecati cu mixe­rul sau bateţi energic cu o furculiţă toate ingredientele pentru omogenizare. Turnaţi apoi amestecul în pa­hare udate şi tapetate cu praf de nucşoară. Crema se serveşte fier­binte.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.