Crema rece din visine

Printeaza

Crema rece din visine din: chefir, zahar, scortisoara, alune de padure, visine, stafide.

Ingrediente:Crema rece din visine

  • 1 I chefir
  • 60 g zahăr
  • 1 linguriţă de scorţişoară măcinată
  • 50 g alune de pădure macinate
  • 200 g vişine fără sămburi (la borcan)
  • 2 linguri de stafide

 

Mod de preparare:

Se amestecă chefirul, zahărul, scorţişoara şi alunele de pădure. Crema se ţine apoi la frigider pentru a se răci bine.

Vişinele şi stafidele se împart în 4 farfurii adânci.

La final, peste fructe se toarnă crema de chefir. Desertul se serveşte bine răcit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.