Cremă de nucă de cocos cu fructe

Printeaza

O reteta simpla de crema de nuca de cocos cu fructe din: crema de cocos, branza, zahar tos, extract de vanilie, kiwi si compot de ananas.

Ingrediente:Cremă de nucă de cocos cu fructe

  • un pachet de 50g de cremă de cocos (substanţa solidă şi cea lichidă din cutie se separă, încorporaţi lichidul doar cât să obtineţi un amestec foarte cremos, aşezaţi restul la congelator, poate fi folosit la curry)
  • 500 g brânză, iaurt gras sau cremă de brânză foarte fină
  • 85 g de zahăr tos
  • câteva picături extract de vanilie
  • 2 kiwi
  • 400g compot de ananas

 

Mod de preparare:

Crema de cocos se adaugă amestecului de iaurt, zahăr şi extract de vanilie pregătit în prealabil.

Se încorporează bine şi se răstoarnă amestecul în pahare. Se lasă să se răcească.

Se curăţă kiwi şi se taie în bucăţele. Se scurge ananasul şi se mărunţeşte.

Se amestecă fructele şi se adaugă înainte de a se servi peste crema din fiecare pahar.

Cremă de nucă de cocos cu fructe

Cremă de nucă de cocos cu fructe

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.