Crema de migdale cu visine

Printeaza

O reteta de crema de migdale cu visine din: visine, branza mascarpone, pudra de migdale, zahar, ou, biscuiti, unt si zahar pudra.

Ingrediente:Crema de migdale cu visine

  • 300 g visine decongelate
  • 250 g branza mascarpone
  • 80 g pudra de migdale
  • 50 g zahar
  • 1 ou
  • 6-8 biscuiti cu unt, rotunzi
  • 15 g unt
  • 30 g zahar pudra, foarte fin (cu admion)

 

Mod de preparare:

Scurgeti bine visinele decongelate. Preincalziti cuptorul la treapa 5-6 (160 C). Ungeti cu unt 6-8 forme tip ramegui si asezati-le in tava. Intr-un castron, batati zaharul impreuna cu branza mascarpone, adaugati pudra de migdale si oul intreg.

Bateti cu telul pana obtineti o crema omogena. Asezati cate un biscuit in fiecare forma, iar pe aceştia puneţi cremă, fără a umple formele până sus. Aşezaţi vişinele peste cremă, presăraţi cu zahărul pudră şi puneţi tava în cup­tor, cca 20 min. Serviţi-o călduţă.

Puteţi aşeza deasupra cremei, în ultimul moment, o cupă de îngheţată de vanilie sau de migdale.

Crema de migdale cu visine

Crema de migdale cu visine

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.